Ring og få et tilbud

+45 40 51 60 66

Understrygning pris

Har du været oppe på loftet og er blevet mødt af et ødelagt undertag eller fugtige spær, så læs her. Løsningen på dit problem kan nemt være en understrygning af dit tag. En understrygning kan erstatte et undertag og sørger for at regn, sne og slud ikke kan trænge gennem tagfladen. En pris på et nyt tag drejer sig ofte om store summer, hvorimod en understrygning for det meste kan udføres for en pris på 1/5 af et nyt tag. Ønsker du en pris på en understrygning, så benyt kontaktformularen – det er ganske uforpligtende!

Pris og holdbarhed

Hvis du vælger at få understrøget dit tag hænger pris og holdbarhed ofte rigtig godt sammen. En understrygning forlænger nemt dit tags levetid med 30 år, men kun til 1/5 af prisen for et nyt. Dermed har du et tag mange år ud i fremtiden til en overkommelig pris. Mange tagsten har en rigtig god holdbarhed, og utætheder i tagfladen skyldes ofte et defekt undertag. Så undgå at belaste miljøet med at bortskaffe og producere et nyt tag, når en understrygning kan løse problemet.

Hvad er en understrygning?

En understrygning af et tag udføres med en bitumen fugemasse også kaldet kit. Denne fugemasse er oliebaseret og beholder sin elasticitet samt vedbliver at klæbe til tagfladen. Understrygning med kit falder derfor ikke af, som en mørtelunderstrygning gør med årene. Vi lægger fugen med en fugepistol koblet til et specialfremstillet anlæg, der via højt tryk presser den seje og klæbrige masse ud gennem slangen. Vores anlæg kan nå helt ud i 80 meter, hvilket gør det muligt selv at udføre en understrygning på en høj etageejendom. Så uanset om dit tag ligger på en etage ejendom eller en 1-plans villa, så tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende pris på understrygning af dit tag.

Her ses et billede af en understrygning.

Du kan læse mere om understrygning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *