Ring og få et tilbud

+45 40 51 60 66

understrygning

Hvad er 
en understrygning?

En understrygning udføres på undersiden af taget modsat en overstrygning. Typen af tagsten samt en eventuel udnyttelse af tagetagen bestemmer hvilken af metoderne, der skal anvendes. En understrygning er f.eks. ikke mulig, hvis tagetagen er udnyttet. I sådant et tilfælde er en overstrygning den rette løsning. I mange tilfælde kan en understrygning dog let udføres, og en understrygning kan slet ikke ses udefra.

En understrygning er principielt det samme som en overstrygning. Som navnet antyder, foregår det inde fra loftet. Fugemassen til understrygning har de samme gode egenskaber, den samme lange holdbarhed og yder desuden den samme beskyttelse mod indtrængning af fygesne og slagregn, som kendetegner fugemassen til overstrygning.

Book et møde i dag.

Det er gratis og uforpligtende
Dårligt undertag?Anvend understrygning
Op igennem 1970’erne og i begyndelsen af 1980’erne var plastik det mest benyttede undertagsmateriale. Det har den klare ulempe, at det ikke tåler de store temperatursvingninger og solens ultraviolette stråler. Problemet kan dog let afhjælpes ved at skære plastikken væk og erstatte den med en understrygning. Understrygning kan med fordel benyttes i forbindelse med såvel nybyggeri som ved renovering af ældre tagkonstruktioner. Fugemassen har været anvendt til understrygning af nye tage med betontagsten siden 1966. Et kig på disse tage viser, at fugemassen efter mange år stadig yder en god og effektiv beskyttelse mod vind og vejr.

understrygning

En billig

og let løsning

En understrygning kan ofte forlænge dit tag levetid med op til 30 år. Der er god økonomi i at forlænge tagets levetid frem for at skifte til et nyt. Et nyt tag er dyrt, hvor en understrygning typisk ligger på 1/5 af prisen på et nyt tag. Der er med andre ord mange penge at spare, når man vælger en understrygning frem for udskiftning af sit tag. Desuden undergår vi også en masse ressourcespild ved en understrygning. Hvorfor kassere et ellers velfungerende tag, som kan holde langt ud i fremtiden, når en understrygning kan løse problemet? Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en understrygning, så kontakt os på tlf.: 40516066 eller benyt kontaktformularen.