Ring og få et tilbud

+45 40 51 60 66

Utæt undertag -reparation

Har du opdaget at dit undertag er utæt? Når sneen fyger eller der kommer slagregn, er i de situationer, hvor de fleste finder ud af at deres undertag er utæt. Et utæt undertag skyldes ofte de store temperaturudsving, som er på et loftsrum. Med årene bliver et undertag derfor porøst og begynder at revne og være hullet. Heldigvis er der en billigere løsning end at udskifte hele taget. Her kan en overstrygning eller en understrygning både være en hurtig og billig løsning på et utæt undertag.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så benyt vores kontaktformular eller ring på mobil: 40516066

Er mit nyere undertag utæt?

Ja, desværre ser vi ofte at undertage, der ikke er mere end f.eks. 10 år gamle allerede er blevet defekte. Mange lidt billigere undertage er simpelthen ikke modstandsdygtige nok til strabadserne på loftet. Skiftende temperaturer eller vind slider, og det går i stykker. Selv de nyere diffusionsåbne undertag, møder vi hængende i laser på lofterne. Overvejer du at etablere et helt nyt tag, råder vi derfor altid kunder til, at de endelig ikke må spare på undertaget. Vælger du alternativt os til at udføre en understrygning, så kan du være sikker på det holder.

Utæt undertag – understrygning et sikkert valg

Når vi udfører en understrygning, skærer vi det defekte undertag ned, blæser tagstenene rene og ligger en fuge mellem tagstenene. Den fuge vi anvender er lavet af en oliebaseret kit, som gør, at fugen altid er fleksibel og kan bevæge sig med tagstenene. Det er en forudsætning, at tagstenene er tørre, da fugen ellers ikke vil klæbe til tagstenene i længden. Derfor udfører vi kun understrygning, når vejret er frostfrit, og tagfladen er tør. Udføres fugningen korrekt kan det let forlænge dit tags levetid med 30 år. Vi har arbejdet med understrygning i over 25 år og møder stadig mange tag, vi har understrøget rundt omkring.

Du kan læse mere om henholdsvis understrygning og overstrygning på dette link:

Esbjerg FugeTeknik – Understrygning af tag

Esbjerg FugeTeknik – Overstrygning af tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *